Sunday bloody sunday

Idag har kusin Hugo anlänt och kommer nu att bo hos oss i sex veckors tid.
Kommer bli skitskoj! :) ...vi har kollat på Hancook, vart och handlat och brottats lite i brist på bättre saker att göra.

Nu är jag trött som *** och tänkte gå och lägga mig. Sov gott <3

PS. Uppdatering om lovet kommer troligen imorgon.

Skönheten är hon, odjuret är han

...men så mycket mer än vad ögat ser, ser dem hos varan.

Har precis tittat på 'Skönheten och Odjuret', äkta nostalgi anda, och den va lika söt som jag mindes.
Hela filmen finns på svenska på youtube.

Jag älskar Disney ...filmerna, historierna, MUSIKEN! :D
'Sagan ger oss svar, varje väsen har skönhet inuti'


Nostalgitrip

Tjosan Hejsan :) ...dax för en uppdatering

Sitter i sänga och lyssnar på musik med min söta syster :D ..och har de härligt
Vi är ensamma hemma och kan lyssna hur höögt vi vill

I övrigt en mycket mysig kväll! <3






Dessa låtar bl.a. lyssnades de mycket på när jag va liten :)

(Har tillägnat en egen spellista till nostalgilåtar på Spotify :P ..woohoo)

Feeling good

At last! :)
Känner mig mycket bättre nu ...läxan gick de sådär med
istället har jag pratat med min kusin Kim, som jag inte träffat på över tre år. Hon kanske ska ära oss med ett besök snart och isf ska vi ha KUL SOM SATAN! :)
Sen har jag oxå passat på att göra lite glass ...eller bananmos :P Gött vart de i alla fall!
Så nu är jag glader igen och förhoppningsvis håller de i sig.
Puss


BANANMOS :D


Dagens ..

Nu är jag tillbaka efter promenixen :) ..den blev 1,5 km lång.

När jag kom hem såg jag ett dött "djur" ligga mitt på gräsmattan. Äckligt! Men jag måste ju kolla vad de är ..säkert en kråcka eller en mård eller nått tänker jag men när jag kommer fram ser jag att de mystiska "djuret" är en ....dadadadada..... död mössa :P  
Puhuu :)

Jobbigt .. :(

Allting känns jobbigt just nu. De är jobbigt hemma, vi bara skäller på varndra hela tiden. Jag får inget plugg gjort, vilket gör att jag känner mig jättestressad = Jobbigt.

Jag vet inte varför.. men jag känner mig bara så otroligt liten och ensam. Ena dagen är jag jätteglad och inspirerad till att lyckas med vad jag än gör och andra dagen mår jag skit och vill bara krypa upp i knät på någon och bli ordentligt omkramad ... snacka om obalans! Jag har ingen aning om vad jag ska göra åt de :( ..jag kan ju inte fortsätta såhär. Mjaamjaaumjaa rent ut sagt! Jag vill bara ta hand om mig själv, njuta lite av livet, men vad jag än gör så känns de bara meningsllöst. Jag måste nog helt enkelt bara ta tag i sakerna som stressar mig och hoppas att jag mår bättre när jag fått dem ur vägen.
Så nu ska jag ut och gå en kort promenad och sedan väntar ytterligare en dag av plugg ...och idag ska jag se till att komma framåt oxå! (HÖÖÖG musik hjälper säkert! :D)
PUSS & KRAM


...jag ska börja våga vara lite mera framåt nu ...stå för mina åsikter!


Tjoo

Igår va jag hemma och lyssnade på musik hela dagen :D ..och på kvällen åkte vi hem till moremore och morefare och firade 77 års-dag, sen blev ju melodifestivalen oxå.

Imorse väckte far mig tidigt som satan (10.00) och sa att vi skulle ut och åka längdskidor.... efter lite gnäll följde jag med och vi åkte nog en 5 km. De va allra första gången jag åkte men jag fick nästan till tekniken mot slutet :P ...nu ska jag öva lite gitarr med Frida och ikväll ska vi se på 'Creep' med Ebba och Vickan-flickan. Mys <3

 

UPPDATERING: Tyckte inte filmen va speciellt läskig ...men bra ändå :)
Den får 4/5 i betyg av mig

Good evening

Hejsan hoppsan
Har spenderat aftonen tillsammans med min kusin Hugo och syster lilla. Vi har käkat tårta :D ..och fixat Hugos mobil och sett på 'Slumdog millionaire'. Trevlig kväll och väldigt bra film,     (4/5). Nu ska jag hoppa i säng va de tänkt. Natti natt <3

Äntligen fredag

Försov mig i morse och kände mig stel i praktiskt taget hela kroppen ...så idag är jag hemma från skolan :P
Har kollat på 'Definitly, maybe' ...en skitsöt film som passade mig så bra just idag att jag måste ge den (5/5)  :) ...jag ville inte att den skulle ta slut och kollade igenom allt extramaterial.
Har även börjat gilla låten 'Fireflies' tack vare denna tjej, Kina Grannis! Hon har en grymt bra röst :)



..och sedan hittade jag oxå en kille som gör några riktigt roliga covers ...DaveDays
Han verkar ganska hyperaktiv men väldigt rolig :P ...och han är ju ganska snygg med



Puss och kram

Skidresan :)

såå ..skidresan igår. Vi va två tjejer, Jag och Cissi-lilu ;), och resten killar som åkte och de va skoj, skoj, skoj. Vi samlades utanför GTI klockan 06.00 och satte av mot Sunne, resan dit tog fyra och en halv timma men vi kollade på 'Sällskapsresan, Snowrollers' sov en stund och kom in i rätt moode så de kändes inte så farligt ändå.
Väl framme hyrde vi skidor, jag lyckades ramla inne på skiduthyrningsstället och så i mitt knää ...mindre kul, och började åka. Jag tyckte jag klara mig bra men, såklart, gjorde jag världens vurpa under sista åket ..menmen. Sedan väntade 4,5 timmars hemresa också, då såg vi 'Sällskapsresan, eller finns det svenskt kaffe på Grisfesten' ...en extremt rolig film :) Kom hem runt nio, spanade in nya serien 'Vampire Diaries', duschade och gick och la mej ganska tidigt ...va skittrött jue :P
PUSS

weednesday.. & I'm pissed

Tisdagen bara flög förbi i ren panik .. och nu är de onsdag :) Vi träffa våra handledare och diskuterade projektarbete idag. Huuuh.. Jag känner att jag måste börja sätta fart med de och minst en dag av närmsta lov kommer spenderas med just detta ...återigen HUUUUUUUUh!
Är lite smått irreterad idag, förstår inte hur vissa människor i min skola kan vara så omännskliga och allmänt idiotiska att dem mobbar folk i helklass, med läraren i samma rum. Hade jag sett vem de va så hade den fått en liten lätt utskällning! Gud va jag blev sur och de komiska i de hela är att de har vart kambratstödjarmöte idag. Nää blää på dem säger jag bara, så gör man inte!
Nu ska jag iaf försöka få ihop mitt 'staden och framtiden'-arbete och imorgon blir de skidresa med skolan. wooohoo :) de va välbehövligt nu.

Puss och kram och nyp i kind, från en halvstressad *soon-to-be*blondie


Så va de måndag...

Har känt mig lite gnällig de senaste dagarna, men idag gick jag iaf till skolan och umgicks lite med människor(istället för tv:N). Kände mig fortfarande lite trött och hängig men de gick bra och jag fick gjort lite läxförhör och så ..så de kändes skönt.

Ikväll kollade jag på 'American History X' tillsammans med mamma och Frida, en film som alltid berör lika mycket(5/5 ...helt klart). Den är ganska rå och stark men den har ett så viktigt budskap. Älskar denna film!

Nu är de dax för dusch och sänggående ...så see ya later, aligator! Puss puss och god natt <3

 

Film, film, film!

De blev en filmernas helg ändå, fast inte så som de först va tänkt... Mamma fick hyrt  några filmer till mig och F istället. Allt som allt har jag fått sett tre filmer i helgen:

17 again - Söt, typisk amerikansk, film. Den va väldigt rolig och bra med massa små gester och detaljer som höjde den ett extra snäpp. Lite nördar, lite basket, lite kärlek och dessutom är Zac snygg, snygg, snygg i denna film!
 4/5 

Sommaren med Göran - Guud va jag skämdes :P ...En skitrolig film och förvånansvärt bra men alla pinsamma stunder, jag klarar inte sånt ...jag börjar skruva på mig och rodna(känner la igen mig). Den slutar riktigt gulligt och nu känner jag att de nog finns chans även för en galning som mig ute i stora vida Sverige :)
 4/5

Spiderman 3 - Nästan lite för 'science fiction':ig för mig, men i slutänden handlar den ju oxå om vänskap och kärlek och de är ju såå fint!
 3/5  

Lyckade filmval ändå, må jag säga!

It's called to 100%

fortfarande sjuk ... börjar bli segt, har inte lämnat huset på hela helgen.
Idag har jag pluggat fysik och franska, sett på 'Sommaren med Göran' med Frida och Vickan, spelat kort med mamma och precis kollat klart på 'Spiderman 3'. Jag började gråta i slutet, snacka om att jag är inne i en känslosam period just nu.  De va verkligen längesedan jag måde såhär dåligt, man känner sig bara så lite, missförståd och ensam. De är speciellt då de är jobbigt att vara singel! Jag skulle vilja ha en pojkvän som kunde komma och hålla om mig, trösta mig och förstå mig. Vet någon var man hittar sånna killar? ...någon som inte är rädd för att öppna sig och vara totalt ärlig mot mig? ...någon som är beredd att älska mig precis som jag är? ...någon jag kunde bli kär i?
Jag antar att de bara är att vänta tills någon kommer förbi ...önskar att de händer snart :)
...är som sagt EXTREMT känslosam idag!

Hoppas på att må bättre snart, vill träffa alla klasskompisar och känna mig lite levande och social igen. Vi får väll se hur de går. Sova-dax! God natt <3

 Bilden kändes ganska passande!

Jag och mina funderingar

måste bara skriva av mig ...Jag mår inte bra idag, har inte gjort på hela dan, känner mig stressad och har en stor klump i magen. Jag hatar att må såhär, att känna mig så likgiltig ...allt känns meningslös och jag vill bara lägga mig i ett varmt bad och ligga där tills jag hittar en mening med saker och ting igen! blääblääblääääbläääääbläääääääääääääää!

Vet inte om jag ska skylla på vinterdepression eller lingon vecka eller om jag bara allmänt har en dålig dag, vad jag än skyller på hjälper de ju ändå inte i slutändan, jag mår helt enkelt skit idag :( ...och jag vet att de är illa om inte ens musik hjälper! Tror jag ska gå och dra täcket över huvudet och hoppas att jag mår bättre imorgon. Tack för att ni lyssnar (eller ja läser). Puss och god natt!


Melodifestivalen

Gud va jag blev glad när Salem al Fakir gick vidare till Globen :) Han va ju den enda som hade en riktigt bra låt! Woohooo :) och Ola ...jaja ingen annan va ju bättre så varför inte.

Efter Melodifestivalen slog vi över till Tv1000 Nordic och kollade på den underbart roliga 'Jalla! Jalla!'. Daniel Lemma har ju gjort musiken till filmen, skitbra musik btw, halva familjen Fares är med, Tuva Novotny spelar Lisa och Laleh spelar ju Yasmin men jag tyckte de va lite roligt när de visade sig att det va Daniel Lemmas bror Benyam som spelade den stumma jobbarkompisen. Annars är de en allmänt grym film!

Daniel & Salem
                                                               Söta grabbar!


6/2

Även idag är jag sjukling ...har gått omkring hemma och degat hela dagen.
Eftersom de verkade för komplicerat att få någon läxa gjord med konstant huvudvärk och pms bestämde jag mig för att lära mig spela en ny låt på gitarren istället :) ..fick bli Cannonball med Damien Rice och de gick ganska bra ett tag, lyckades lära mig början iaf :P
Har också sett på film med min älskade syster, fick bli '17 again' med Zac Efron i huvudrollen. Den va faktiskt riktigt rolig och de går ju inte att förneka att Zac är extremt snygg! (något som jag skäms lite för att erkänna :P)

Kvällen ska spenderas med mamsen och papsen, ätandes cous-cous sallad och med Melodifestival på tv(man bara måste, de hör ju till!)

Min tillfälliga favoritlåt, har inte fått den ur huvudet på hela dan:


3, 4 & 5 februari

Tänkte fylla i dessa dagar med, bara för att!

3/2
- Vanlig dag i skolan
- Tripp till sjukgymnasten ...fick veta att jag lider av muskelstelhet att detta beror på dålig hållning och att jag är på gränsen till att vara överrörlig, intressant, och nu ska vi då börja jobba med detta så jag blir av med min ryggvärk! 
- Plugg

4/2
- Körlektion på morgonen, och mor hängde med för att få lite råd.
- Lång håltimma spenderad i skolkaféet tillsammans med massa trevligt folk
- Franska lektion
- Hem och sova i två timmar
- plugg, tills ett på natten och sedan städa jag lite i mitt rum(för att jag skulle haft filmkväll här dagen efter)
 
5/2
- Fysikprov, började må skit mitt i allt, fick feberfrossa och lite smått panik, så jag lämnade in provet, ställde in filmkvällen och åkte hem. Mådde skit resten av dagen också och kollade på tv hela dagen innan jag fullständigt slocknade på sängen, fullt påklädd, klockan tio på kvällen.

2/2

Plugg plugg, ut och fota i snön, plugg.
Hann iaf göra något kul idag och nedan kan ni se resultaten :) Enjoy.

   

1/2

så va de februari  :) Skolan idag har vart som vanligt, trevligt sällskap, franska läxförhör och fått tillbaka ett fysikprov. Jag betalade in pengarna till Malin idag så de blir skidresa även för mig på idrottsdagen som kommer! Annars har de inte hänt så mycket kul och kvällen kommer vara full av läxläsning.
Puss puss

31/1

Blev en repetition av förra söndagen här :P haha
Först massa läxa, sedan träffa Fredrik.

Men något nytt är att idag bokade morsan äntligen resa till Mallorca :D WOOOHOO
Så vi ska dit tillsammans med den härliga fam. Carlsson under vecka 24.
Jag och Mimmi kommer röja loss nere i Magaluf alltså :P haha ...hoppas verkligen de blir skoj!

Puss puss, hasta la vista alla glada :)


30/1

Imorse va jag på Kungsmässan med underbara Cissi! Vi hade jätteskoj, åt buffe och handlade massa nytt, så nu är jag stolt ågare till två par örhängen, två halsband, en jacka, en mössa & ett armband. Mycket fint :)

Nu är vi i Ubbhult och firar kusin Petter och farbror Gunnar med stort partaay :) Trevligt som bara den och de visa sig att Hugo(kusin) ska komma och bo hos oss i sex veckor, precis efter sportlovet, medan han prakiserar på 'Sabema'. Så de blir nått att se fram emot. Ha de gött, för de tänker jag ha! Puss hej

Fredag den 29:e

Idag hade jag fysikprov, vilket jag tror gick ganska bra, och nu kom mor-mor, mor-far och mor-bror hit och åt middag med oss. Vi har kollat på 'On track'(På spåret) och på 'Skavlan' för de är ett måste när man umgås med släckten, tydligen, och nu sitter vi och lyssnar på 'Elvis' "you're the devil in disguise.. oh yes you are" :D
bra musik de! puss

28/1

Vad gör man efter en dag fylld av plugg? ...går på OPREAN såklart ;)
haha ...min snälla morbror bjöd mig på oprean idag, han hade vunnit biljetter från sitt jobb och tog med lilla jag för att se Trollflöjten! Klart jag blev glad :) ...de är ju ändå något man vill prova. Föreställningen va jättebra oc jag blev lite halvt kär i Pappageno, en fågelmutant till 1/2 människa och 1/2 fågel. Vi möte Stina och Ulla-Karin där och satt och prata lite skit med dem under pausen. Kom hem nu runt elva ..så de blir väll sänggående nu. NATTINATTI

den hete Papageno <3 haha (som tur va dog han inte ;P)

27/1

Idag började jag 08.00 ...vilket alltid är lika segt.
Men sedan möte jag mor ...handlade en ljuslykta till rummet, en buddha-staty till trädgår´n och lite mer kul och åkte och luncha tillsammans på ett litet mysigt café/matställe på Viktoriagatan. De va så trevligt att jag glömde av psykologin :S ...men men eftersom jag ändå hade huvudvärk bestämde jag mig för att sjukanmälla mig och åka hem istället.
Tror jag ska sova en stund nu :P puss och god eftermiddag (klockan är cirka 15.00)

25/1 & 26/1

Skola och plugg ...blää :(
...men ibland behövs de bara göras.
Något som är positivt är att jag bara hade en lektion idag(tisdag) och de va webbdesign, vilket är kul kul kul, så jag kanske kan hålla ut några pluggfyllda dar till, KANSKE! ;P
pussar och kramar


24/1

Nu har jag umgåtts en stund med Fredrik ...nu ska han tillbaka till lumpen och jag ska fortsätta med plugg. Ha de bäst!

<3 Puss


RSS 2.0