Den 25:e

Idag var det extra julafton och vi har varit hos våra andra kusiner(på mammas sida släckten) och firat. Vi åt riktigt god mat byte julklappar såklart och spelade WII balance board, de visade sig att jag inte har någon balans alls då mormor slog mig på tävlingarna haha :P ...Här fick jag Sex And The City-boxen, ett hemma spa-paket och presentkort på en 90 minuters lång ansiktsbehadling. HÄR SKA NJUTAS! :D

Återigen en mycket minnesvärd dag ...nu ska  jag gå och ta mig lite midnattsmat. GOD NATT och GOD JUL(eftersom jag glömde skriva de igår :P)

JULAFTON

WOOHOOO ...nu är de jul!!!
En av årets absolut bästa dagar :D ...Jag älskar hur man bara samlas och umgås och myser tillsammans. Det är den absolut bästa känslan som finns ...och julklappar är ju inte helt dåligt de heller.

Jag gick upp vid halv tio imorse och duschade, gjorde mig iordning, åt sista biten ur chokladkalendern och kollade julstrumpan(vilken inehöll tre trisslotter och mer choklad), sedan kom mormor, morfar och morbror Håkan hit och åt gröt och byte julklappar med oss. Pappa blev jätteglad för sin fina ram och sitt skithuspapper med sudoko på :D ...och själv fick jag Gossip Girl- boxen säsong 1 (syster fick 2:an), DKNY parfym och bodylotion, sängkläder och ett nattlinne.
Sedan åkte vi upp till våra kusiner i Ubbhult och åt julmat, kollade på Kalle Anka, Kan du vissla Johanna? och Karl Bertil Johnssons jul. Vi spelade gitarr och sjöng jullåtar och hade en riktigt sagolik julafton. Men det var även en del väntan, såklart ...vi bytte klappar här med och jag fick en kjol, ett armband, ett linne, hörlurar, ett besikset och en lampa(i 100 kr-present)

Tidigare har jag även fått min gitarr omsträngad och ett par underbart bra datorhögtalare.

BEST X-MAS EVER! ...och de bästa var att man fick fira den med hela tjocka släckten!
ho ho ho

23 december

I dag är de dan före DAN haha ...och jag har spenderat hela dagen med att slå in julklappar, baka bröd, ta in och klä granen och fler liknande saker. SKITMYSIGT :D
Nu på kvällen kom även Emilia, Lisa och Lotta (aka. min extrafamilj ;D) förbi och vi byte julklappar och fikade. Jag fick ett presentkort på Rocks så att jag kan köpa Neverstores nya skiva när den släpps, den 26 januari.

Jag har också gjort klart pappas ram(julklapp) och den blev mycket snygg, full med påklistrade saker som jag tycker påminner om far.
Nu är de bara en natt kvar, så jag tänker gå och lägga mig direkt nu. God natt ♥

Dan före dan före dopparedan :D

Nu är de bara 2 dagar kvar till JUL

Dagen har spenderats tillsammans med Kristian, killen jag träffade i lördags. Vi har gått omkring i Nordstan, i nära fyra timmar, och shoppat och jag har äntligen lyckats handla klart alla julklappar. 

Jag hade en ganska jobbig morgon, glömde mobilen på nattduksbordet och fick traska fram och tillbaka till tåget flera gånger i snön :P ...men det är ju iaf trevligt med snö och vi har haft en riktigt go julstämning idag. Kristian bjöd in mig att se hans lägenhet på söndag, så vi får väll se hur de går.
pusshäj

Måndag

Tjo
Idag har jag och Emelie, en gammal vän från Kunskapsgymnasiet, gått omkring på Kungsmässan tillsammans. Jag tror vi gick omkring i drygt 5-6 timmar och dum som jag är så hade jag på mig mina högklackade vinterskor :P ...så nu ligger jag här på soffan med mamma och kan knappt röra mig utan att de gör ont i fötter och rygg. Jaja man kan inte vara smart jämt :P

Har fått köpt nästan alla mina julklappar och de va skitskoj att träffa Emelie igen!

3 dagar till Julafton :D ...Puss och god natt

Sömnproblem :(

Tjotjo
Jag kan inte somna ...måste upp ganska tidigt imon, vilket inte gör saken bättre.
Men men nu ska vi vara possitiva, snön öser ner ute och mamma och pappa kom hem med en jättefin gran tidigare idag :) ...Jag tror att det kommer att bli en riktigt härlig jul!
God natt


Helgen

Jag vet att jag inte skrivigt på några dagar och eftersom detta praktiskt taget är min nya dagbok så tänkte jag försöka sammanfatta min helg lite snabbt:

Fredag

• PA-handledarmöte
• Skolavslutning; människor som spelade musik, beatboxade och trollade ...mycket underhållande :) fick även våra betyg och de vissade sig att allt hårt arbete betalat sig.
• Träffade vänner, sa God Jul och byte julklappar
• Gick hem och sov på soffan i tre timmar
• Gick ut och åt med min älskade mor, väldans go pasta.
• Vi körde hem min tillfälligt rullstolsbundna morbror till sig, följde med in och kollade på 'På spåret' och en film som hette 'Sexig, snygg och singel', en väldigt udda men rolig film med Cameron Diaz, Christina Appelgate och Selma Blair i huvudrollerna.
• Åkte vidare och hamnade såsmåningom hos Emilia, där jag sov över. Vi kollade på film och åt massa julgodis :P

Lördag

• Vaknade upp klockan 13.00
• Gik omkring i min favoritpjamas och kollar på tv hela dagen, man måste ju se 'Grinchen' innan jul
• Velade lite på kvällen men vi bestämde oss tillsist för att gå ut ...så vi åkte till Trädgårn, där jag träffade en ganska trevlig kille och även Emilia fick sällskap, och gick sedan vidare till Gamle Port en snabbis. Allt som allt en lyckad kväll. Väll hemma (hos Emilia) igen bestämde vi oss för att kolla på film, men orkade bara kolla på halva innan vi föll in i en välbehövd skönhetssömn :D

Söndag

• Åkte hem till mig på morgonen, eller ja klockan va nog runt 12.00 :P
• Har sedan suttit klistrad framför tv:n och kollat på 'Musikhjälpen 2009' där bl.a. ett utav mina favoritband NEVERSTORE var med och uppträdde och samlade in pengar.
• Har sedan dess försökt få igång internet på min dator, bestämt träff med en kompis imorgon och druckit te

En go helg, som kommer följas av ett riktigt gött lov! Ikväll ska jag se på 'Coyote Ugly' och mysa med min syster.
Blev ganska mycket på en gång där, men de är bara för att jag haft en så rolig helg.
Hoppas ni också haft de trevligt :) ...Puss och Kräm 

PS. Nu är världens längsta inlägg äntligen slut ;)


Musikhjälpen är slut

Har spenderat större delen av dagen framför tv:n, kollat på Musikhjälpen och kommit i riktig julstämning. Har tillomed skänkt lite pengar och gjort nytta :D

Nu har musikhjälpen slutat och jag kommer sakna det, men samtidigt skulle jag vilja gratulera dem till en bra bit över 5 miljoner kronor, närmare bestämt 5 748 442 kr! GRATTIS, FANTASTISKT!!! haha


Min torsdag

Det har återigen vart en ganska lugn dag. Jag gick upp halv elva imorse och åkte sen in till GBG för att julklapps shoppa lite tillsammans med min underbara vän Emilia. Fick lite idéer men har bara köpt en julklapp än så länge :S ...börjar bli lite stressigt. 

Åkte sedan till skolan för dagens enda lektion, franska. Men det var bara jag och min kompis Olivia som kom, så vi fick ledigt istället.

När jag kom hem försökte jag skriva lite på mitt ProjektArbete men det slutade med att jag gjorde allt annat än de :/ ...blää, jag orkar inte riktigt fokusera så här nära ett lov.

Imorgon är det PA-handledarmöte på morgonen och sedan den efterlängtade avslutningen :D ...yeiy.
Lov lov lov. Har även hållt mig till bara en kopp kaffe idag, så beroendet borde försvinna ganska snart.

Kommer inte på något mer nu, men allt som allt en go dag.
Puss och godnatt


Kvällen måste såklart avslutas med en film

Avslutar även denna dag med en film 'The perfect man' (3:an). Jag och mamma är inne i en romantiska komedier period, känns som om det är de enda vi kollar på just nu, men de är väldigt mysigt :P 
Ganska söt film också ...kanske lite väl "cheesy" för min smak men men

Det har snöat hela dagen, vet inte om de kommer att lägga sig. Snö är också väldigt mysigt haha ...är inne i en väldigt mysig period just nu och jag längtar verkligen efter lov och att få socialisera mera med släkt och vänner.

God natt och sov gott ♦


Musikhjälpen

Tjo alla glada :D

Idag är jag LEDIG och ligger hemma och slappar i soffan i min mysigaste flanellpjamas.
Jag har kollat på 'Musikhjälpen' (svt2) hela morgonen, dem sänder radio live från en glasstudio på Avenyn i GBG och samlar in pengar till förmån för malariabekämpning. Tänkte ta en sväng förbi där på fredag och skänka lite pengar jag med. 

Om du vil läsa mer om deras projekt eller skänka pengar gå till:
http://www.sr.se/sida/default.aspx?programid=3607

En väldig god gärning såhär i juletid.
PUSS OCH KRÄM   

Bridget Jones dagbok

Sitter och kollar på Bridget Jones dagbok med mamma, riktigt mysigt. (på 5:an, 21.00-23.00)

"You've got a boyfrind? ...A real one?"  :D

Haha ...har aldrig riktigt gillat denna filmen innan men den blir ju bara bättre och bättre.
Funderar också på att möblera om i mitt rum, vill ha plats för vårt trumset någonstans.

Byebye ♥

 Funny bunny over here :D

Tisdag

Idag!
Ja va ska man säga, det har vart en ganska seg och go dag, vilken till större del spenderats i skolan. Skulle egentligen haft lektioner från 08.00-17.00 men alla lektioner var inställda idag, vilket jag fick veta när jag kommit dit :/

Jag har, trots den något jobbiga misen, försökt få något nyttigt gjort och  bl.a. lyckats lämnat in min sista webbdesign läxa för terminen, haft betygsnack med filmkunskapslärarinnan (det gick skitbra :D), fått veta att jag är ledig imorgon med(woohooo!) och blivigt bjuden på nyårsfest/dejt? ...inte så illa pinkat :P

Hahah ...har även sett min lillasyster att börja skratta, så mycket att hon råkade få upp en makaron i näsan... HAHAHAH :D 

Totalt sett en ganska normal dag ;)   Puss och kräm, talk to you later.




Rock'n'roll

Hejsan
Nu har jag skaffat nu blogg igen...
Ska jag vara ärlig så ska den nog mest fungera som en dagbok för mig, men jag är glad om den intresserar mina goda medmänniskor med ;)
Mer info kommer senare, nu måste jag först avsluta min allra sista (betygsavgörande :S) läxa i filmkunskap öch sedan fixa någon trevlig design till min nya favoritblogg ;)

 Rock on and I'll see ya soon!

RSS 2.0