Lurad!

Min kära kusin Kim har kommit ner från Norrland för att medverka på min student på tisdag :D ..vi har inte träffats på över tre år och de va ett kärt återseende.

Vi gick ut på krogrunda igår tillsammans med kusin Hugo och hmmm ..jaa de gick som de gick! Hugo söp oss under bordet. Även "Balltorp" strök med.

Vi har precis införskaffat medicin nu ...VANILJGLASS i stor mängder. Så nu är vi redo för att hänga i min källare hela kvällen, äta glass och panikdö lite!

Hörs i nästa livstid! Over and out

Life's hard..

Njuter just nu av:
humörsvägningar, sura familjemedlemar, försenad kemiuppsats och en stark längtan iväg härifrån!

Jag hatar den här sortens dagar ...JAG LÄNGTAR TILL LUND! Idag är det iaf bara tre veckor kvar till studenten och imorgon har ULLAREDS TRIP planerats in :D

Nu tillbaka till nuet, suck! Vi hörs!
Kjöss häj!


Gissa.. :D

..vad som precis kom med posten
Mitt resultat från högskoleprovet :D:D:D:D 
Jag fick 1.1 poäng av 2.0 möjliga, men det är iaf en liten utveckling från förra årets 1.0
Man får vara glad för de lilla :D

Idag är också sista dagen med medicinering, nu är behandlingen mot magkatarr över och vi får väll se om den hjälpt något. Stressen har iaf släppt nu när PA:t är klart, avslutat, finito! :D
Äntligen kan jag se något positivt med tillvaron igen! Detta har kanske resulterat i att jag är lite överglad, men den smällen får man ta :D

WOHOOO NU ÄR STUDENTEN NÄRA! <3


Till dem som undrar hur en överdrivet glad och blond liten Sandra ser ut! :)
(bilden är cirka tre år gammal)

När jag ändå är igång ;)Hjälp!

..En mycket intressant bussresa hem idag. Busschaffören börjar snacka med mig, säger att han tycker jag är söt och överöser mig med komplimanger och frågor. Helt plötsligt säger han "Jag vet var du bor" och kan beskriva precis vilken hållplats jag brukar kliva på på.

Hjälp! Detta är inget som jag vill att en gammal sletten gubbe med vitt bakåtslickat hår och fula solglasögon ska veta om mig :S ...sen börjar han prata om att han lagt märke till mig och tänkt på mig och göra puss-muns-ljud mot mig. Jag bara skrattade nervöst ...vad fan ska man annars göra. 

Jag tycker på riktigt att detta är ganska obehagligt :P ...vi får väll se hur de utvecklas. Hhuuu

  

Händelserik helg ^^

Helgen har vart spännande.. Valborg spenderades hemma hos Mimmi med ett gäng tjejer och ett gäng singstar-spel ...tror vi tog oss igenom nästan alla spel vi hade :D

I lördags va jag i hos kusinerna i Ubbhult och fotade deras bondgård, till mitt projektarbete. På kvällen kom mamma hem från Sthlm med ett par fina balskor till mig, LYCKA!
...senare på kvällen kom även en ledsen kusin hem till oss (hon va nybliven singel) :(

Nu har hon precis åkt hem och jag måste fortsätta med mitt PA ...segt, men de måste göras!

PUSS

 


RSS 2.0